Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan brette papirfly

Hvordan brette et fly med papir gjør det selv metode. Start med et A4-ark som du bretter på midten så det får en markert kant.

Verdens Beste Papirfly Fa Papirflyet Ditt Til A Fly Langt Illvit No
Verdens Beste Papirfly Fa Papirflyet Ditt Til A Fly Langt Illvit No

Work smarter with Papirfly When the pressure is on to deliver more innovate your brands marketing operations with our game-changing technology allowing your people to shine and.

. Hvert fly kastes to ganger og deltakere skal. En gang til Brett hjørnene en gang til se godt på tegningen hvordan det. Husker du de årene da du pleide å lage papirfly og fløy dem med foreldrene eller vennene dine. Papiret kan for eksempel være almindeligt printerpapir det må helst ikke være glattere for så kan dit paprifly give sig i foldningerne.

Sett halepartiet til side. Brett hjørnene til midten. Brett inn hjørnene en gang til så arket blir enda litt spissere. Nå har han endelig lagt ut oppskriften på YouTube hvor han beskriver i detalj hvordan du kan brette ditt eget ekstreme papirfly.

Idag skal du lære hvordan du kan lage et papir fly. Det er på tide å gi denne arven videre til de små. Brett et papirfly Start med et A4-ark som du bretter på midten så det får en markert kant. Nå har han endelig lagt ut oppskriften på YouTube hvor han beskriver i detalj hvordan du kan brette ditt eget ekstreme papirfly.

Nå har jeg barn som kommer til meg og ber om at jeg lager skikkelig bra papirfly til dem og. De litt eldre måler lengdene. Lag en brett en fold den lange veien på arket. De yngste kaster flyene og ser hvem som kaster lengst.

Dette er en gjør det selv metode for å brette eller lage et fly med papir enkelt. Hvordan brette et fly. Slik gjør du det. Slik gjør du det.

Deretter kuttet stripen og brett tilbake tredjedel av stripe for å skape vertikale stabilisatorer. Det må heller ikke være. Alt du trenger er et A4-ark noe å rette ut. Hvordan man lage papirfly.

Alle_Våre_Papirfly_og_Origamifigurer_HerLær å lage flere papirfly som flyr langt hit. Det gikk riktignok ikke så bra men slik går det når man ikke har peiling på å hvordan det gjøres. De eldre bretter to ulike papirfly hver. 11 Brett papiret stripen i to på langs og krøll.

Gjør det samme med den andre siden. Igjen bytt siden av arket. Brett så inn begge hjørnene på den ene kortsiden. Vik trekanten til toppen.

Brett de to høyre kryssene til midten. Fold et A4-papir på midten. Idag skal du lære hvordan du kan lage et papirfly. Papirfly was founded in 2000 by Per Oldeide who wanted to give brands solutions to their marketing problems and overcome the operational challenges they faced every single.

Vri arket og brett det i halvparten. Brett så inn begge hjørnene på den ene kortsiden. Alt du trenger er et A4-ark. Brett hjørnene Brett de to hjørnene inn mot midten av arket.

Hvordan lage et papir fly Hvordan lage et papirfly.

Eksperiment Hvordan Brette Et Papirfly Som Flyr Langt Youtube
Eksperiment Hvordan Brette Et Papirfly Som Flyr Langt Youtube
Krasnyj Drakon
Krasnyj Drakon
Papirfly Wikipedia
Papirfly Wikipedia
Verdens Beste Papirfly Fa Papirflyet Ditt Til A Fly Langt Illvit No
Verdens Beste Papirfly Fa Papirflyet Ditt Til A Fly Langt Illvit No
Bygging Av Et Lite Fly Videoman
Bygging Av Et Lite Fly Videoman

Posting Komentar untuk "hvordan brette papirfly"